Известие

Collapse
No announcement yet.

Плафони на ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Плафони на ГТВ

Здравейте колеги, реставрирам едно съсипано от италианец ГТВ, и имам някои въпроси.
    Плафоните не светят. Имат ли плавно угасване при затваряне на вратата или гаснат веднага? Питам, за да знам какво да търся - реле или електронен блок. Ако някой знае къде се намира релето или ел. блокчето ще съм благодарен да сподели. Също така ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има опит в отстраняването му, то бих се радвал на всеки съвет и всяка информация, защото много мразя нещо да не работи.

Предварително благодаря.

Лека вечер

Здравей колега,

Плафоните са със задръжка - около 7 секунди след затварянето на вратата гасне рязко. С реле за време е. Също така има и предпазител. До скоро имах проблеми като отворя вратата нито плафона светва, нито индикацията за отворена врата показва. Съответно имах проблеми със алармата, защото ме самозаключваше след 30 секунди.
    Оказа се слаба връзка в някой от предпазителите. Като ги изкарах един по един и сложих обратно се оправи.

Успех!
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Аз пък нямам плафони а само дупки в таблото отдолу - доколкото видях няма и окабеляване. Аз също искам да си ги направя, но нито знам откъде да си купя плафоните нито къде да си направя окабеляването
      Ако колегата ги е купувал нека да каже откъде и колко пари са
      sigpic
      GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
      Lulin Group Ltd.

Comment

Здравейте, има си всичко колата, и окабеляване и плафони, но светват само като натисна копчето горе на тавана. Иначе имам индикация на таблото за отворена и затворена врата - това си работи. Някой знае ли къде се намира релето за плафоните? Защото трябва да има реле, тъй като светват 5 крушки.

Лека вечер.

Comment

Проблема е решен. Оказа се че просто го няма релето. Сега всичко е наред.

Лек и успешен ден

Comment

Здравейте! дано колегата да няма нищо против да използвам неговата тема, понеже и аз имам подобен въпрос и да не пълна фовума с подобни теми!
            Не ми святят врътките за парното( и 3-те) и бензиномера!!!
            Някой знае ли как се сменят диодите?
            Благодаря

Comment

До колкото знам се сваля цялата конзола ...
              sigpic
              GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
              Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
              X